TUOTTEET

Myymme laadukkaat tuotteet myös kotiin:

Less Is More

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

RAAKA-AINEET: Käytämme 100 %:sti luomutuotettuja ja sertifioituja kasviraaka-aineita. Luonnollisia eteerisiä öljyjä, neitsytkasviöljyjä ja –voita, puhdasta aloe vera –mehua, yrttiuutteita, kallisarvoisia kukkavesiä, itä-valtalaista metsähunajaa ja mehiläisvahaa, lesitiiniä, alkoholia. Less is Moret ovat luomutuotteita ja Reilun Kaupan tuotteita: Mascobado-ruokosokeria kookosöljyä, sheavoita.

Ilman synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita ja polymeereja, silikonia ja parafiinia, petrokemikaaleja, PEG- ja PPG-yhdisteitä, parabeeneja, sulfaatteja, glykoleja, ftalaatteja jne. Less is More vastustaa eläinkokeita.

Lue lisää: Less Is More

LessIsMore

Dizao

Meillä on myynnissä Dizaon loistava ekoripsiväri sekä huulikiillot.

Uusi 95% luonnollinen kosteuttava musta mascara, joka sisältää luonnonmukaisesti viljeltyjä riisileseitä ja kahvipapuja.

  • USDA-sertifioitu
  • 100% kemikaalivapaa
  • Erittäin tehokas sisältämiensä harvinaisen voimakkaiden antioksidanttien ansiosta
  • Ympäristöystävällinen: kierrätettävä pakkaus, kestävän kehityksen mukainen tuotanto

Tässä tuote, jota sinun on pakko kokeilla. Luonnonmukainen laatu mascara, joka antaa mitä lupaa erittäin edukkaaseen hintaa.

Kosteuttava musta mascara ei pelkästään vahvista ripsiäsi aiheuttamatta limakalvojen ja silmänympärysihon ärtymistä, vaan se myös hoitaa ripsiä tehden niistä hetkessä runsaammat ja pidemmät. Luonnollinen karnaubavaha tekee ripsistä silkkisen ja luonnollisesti hohtavan näköiset, samalla kohottaen ja kihartaen niitä. Miellyttävä mascarasuti tekee levittämistä helppoa, se erottelee ripset ja ehkäisee paakkuja. Diazon luonnonmukainen mascara ei valu ja se on helppo poistaa.

Ensimmäinen mascara, joka antaa ripsille voluumia ja samalla 100% terveellisen hoidon.

Dizao Organics on täysin uusi merkki Suomessa, joka tuottaa ainoastaan luonnonmukaisia tuotteita ja on siinä vielä todella hyvä. Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lue lisää: Dizao Organics

dizao

Emani

Emani Mineralsin meikit on korkealaatuisia ja erittäin puhtaita, luonnon mineraaleista ja orgaanisista aineosista valmistettuja. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muutakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä aineosia.

Lue lisää: Emani Minerals

emani

Meillä on myynnissä myös muuta luonnonkosmetiikkaa, muun muassa Santelta , Kaerellilta, Ekopharmalta.

Lisäksi myynnissä on ekologinen ja turvallinen aurinkosarja Biosolis, jossa on hyvin levittyviä aurinkovoiteita kasvoille, keholle ja lapsille sekä itseruskettavaa voidetta.

biosolis

NURME

Nurmen luonnonkosmetiikkatuotteet ovat pienen perheyrityksen Virossa valmistamia tarkoinvalikoiduista raaka-aineista.

Nurmen arvot ovat fyysistä ja henkistä tyytyväisyyttä sekä elämistä sopusoinnussa luonnon kanssa. He uskovat, että voidaksemme elää onnellista ja aktiivista elämää, on kuunneltava kehoa. Hyvä terveys alkaa huolehtimalla itsestään, nauramalla paljon ja nauttimalla elämästä! Ja se on juuri sitä, mitä haluan tarjota kaikille Nurme-tuotteiden kautta.

TEK 

Tek on italialainen perheyritys, joka valmistaa ympäristö- ja hiuspohjaystävällisiä harjoja ja kampoja jo toisessa sukupolvessa. Käsityönä valmistettavien tuotteiden päämateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille. Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy koko tuotantoketjussa. Harjojen pakkausmateriaali on FSC-sertifioitua kartonkia ja Tek käyttää tuotannossaan puhdasta energiaa sekä osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kuten aurinko-, tuuli- ja vesienergian kehittämiseen ja tutkimiseen.

Natural- sekä Color-linjojen harjojen ja kampojen varret on valmistettu eurooppalaisesta FSC-sertifioidusta saarnipuusta, joka täyttää kestävän metsänhoidon kriteerit. Pinta on viimeistelty mehiläisvahalla ja pellavaöljyllä. Color-linjan harjat on värjätty myrkyttömillä, vedenkestävillä kasviväreillä. Harjojen pohjissa on käytetty aitoa luonnonkumia ja piikit ovat FSC-sertifioitua valkopyökkiä. Päästä pyöristetyt ja mehiläisvahalla käsitellyt puupiikit ovat pehmeät ja miellyttävät. Puupiikkiharjalla on useita ainutlaatuisia hoitavia ominaisuuksia: se mm. hieroo hiuspohjaa, parantaa päänahan pintaverenkiertoa, vahvistaa hiusjuuria, imee itseensä ylimääräistä ihotalia ja hiuksissa olevia epäpuhtauksia. Tuotteet ovat antistaattisia ja hypoallergeenisia.