TUOTTEET

Myymme laadukkaat tuotteet myös kotiin:

Less Is More

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin.

RAAKA-AINEET: Käytämme 100 %:sti luomutuotettuja ja sertifioituja kasviraaka-aineita. Luonnollisia eteerisiä öljyjä, neitsytkasviöljyjä ja –voita, puhdasta aloe vera –mehua, yrttiuutteita, kallisarvoisia kukkavesiä, itä-valtalaista metsähunajaa ja mehiläisvahaa, lesitiiniä, alkoholia. Less is Moret ovat luomutuotteita ja Reilun Kaupan tuotteita: Mascobado-ruokosokeria kookosöljyä, sheavoita.

Ilman synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita, väriaineita ja polymeereja, silikonia ja parafiinia, petrokemikaaleja, PEG- ja PPG-yhdisteitä, parabeeneja, sulfaatteja, glykoleja, ftalaatteja jne. Less is More vastustaa eläinkokeita.

Lue lisää: Less Is More

LessIsMore

 

UND GRETELL

Uskomme, että se mitä laitamme ihollemme, on yhtä tärkeää kuin miltä se näyttää ihollamme ja että
luonnon tarjoamat puhtaimmat raaka-aineet ovat parhaita. Luonnollisessa kauneudessa ei ole kyse
uhrauksesta tai kompromissista, vaan tavasta hoitaa itseäsi ja ympäristöä sen ansaitsemalla kunnioituksella
ja ystävällisyydellä.
Siksi valitsemme ainoastaan hienostuneita luomulaatuisia raaka-aineita ympäri maailmaa,
jotka kasvatetaan eettisesti, kestävästi ja harmoniassa ympäristön kanssa. Avocadoöljystä
kamomillauutteeseen ja tislattuun muskatellisalvia veteen, meidän luomulaatuiset raaka-aineet
saavat ravitsevat ja tasapainottavat ominaisuutensa luonnosta. Yhdistettynä
puhtaimpiin mineraalipigmentteihin ja pehmentäviin, kasviperäisiin ainesosiin ja vahoihin –
sekä tietoiseen päätökseen työskennellä täysin ilman haitallisia ja kiistanalaisia ainesosia,
olemme luoneet linjan suuren vaikutuksen omaavia sävyjä jotka toimittavat rikkaita,
kyllästettyjä värejä formuloissa, jotka tuoksuvat ja tuntuvat yhtä hyviltä kuin näyttävät.
Jokainen tuote on luotu, hienosäädetty ja täydennetty vuosien kauneuden alan kokemuksella
ja testattu malleilla, ystävillä ja perheenjäsenillä – ei koskaan eläimillä.

 

 

THE OH COLLECTION

The Ohm Collection on innovatiivinen hollantilainen brändi, jonka taustalta löytyy ryhmä nuoria (ja vanhoja) pioneereja. Brändin tarkoituksena on tuottaa turvallisia, tehokkaita ja luonnollisia tuotteita kestävällä tavalla. Hyvin tärkeässä asemassa ovat raaka-aineet, mistä niitä saadaan, ympäristön kunnioitus ja sosiaalinen vastuu.

The Ohm Collection on saanut alkunsa ensimmäisestä tuotteestaan Deo Dorantista. Kaikkein tehokkain saatavilla oleva luonnonkosmetiikan deodorantti, jauhemaisessa muodossa. Sittemmin brändin valikoima on laajentunut voidemaisilla deodoranteilla, aurinkotuotteilla sekä vartaloemulsiolla.

  • Kaikki The Ohm Collectionin deodorantit ovat vegaanisia
  • 100% luonnollista

Emani

Emani Mineralsin meikit on korkealaatuisia ja erittäin puhtaita, luonnon mineraaleista ja orgaanisista aineosista valmistettuja. Niissä ei ole käytetty kovia kemikaaleja, öljyjä, säilöntäaineita, parabeeneja, alkoholia, tuoksuja eikä muutakaan ihoa tunnetusti ärsyttäviä aineosia.

 

Lue lisää: Emani Minerals

emani

 

KAERELL

  • Crap-free. Natural. No nonsense.
  • Sarjan kaikki tuotteet ovat 100% luonnollista alkuperää ja 100% vegaanisia.
  • Kaikki Kaerelin ihonhoitotuotteet ovat Cosmos Natural –sertifioituja ja valmistettu EU:ssa

Hollantilainen Kaerel tekee miesten ihonhoidosta helppoa, pitäen samalla huolta luonnosta. Kaerel valmistaa tehokkaita ihonhoitotuotteita nimenomaan miehille. Kaerel miesten oma luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja sisältää 3 tuotetta: Kasvovoide, Parranajovoide sekä Suihkushampoo. Kolme tuotetta, joita jokainen mies tarvitsee.

Kaerel on kehitetty yhteistyössä miesten kanssa, vastaten heidän tarpeitaan. Tuotteet ovat monikäyttöisiä, riittävän yksinkertaisia ja varustettu hienovaraisella tuoksulla.

Kaerel tukee Plastic Soup -säätiötä. Plastic Soup -säätiö tekee valtavia ponnisteluja estääkseen muovin pääsemistä ympäristöömme. Kaerel lahjoittaa 1% liikevaihdostaan Plastic Soup -säätiölle.

 

Rahua

Ylellinen, 100% luonnollinen hiussarja Rahua on new yorkilaisen kampaaja Fabian Lliguinin ungurahua-öljyn ympärille luoma tuotekokonaisuus. Kaikki Rahuan tuotteet ovat vegaanisia, sulfaatittomia, gluteenittomia, luomulaatuisista raaka-aineista valmistettuja, eikä niitä koskaan testata eläinkokein.

Meiltä löytyy -Rahua Classic Shampoo & Hoitoaine , Rahua Voluminous Shampoo & Hoitoaine, Rahua Moisturizing Shampoo & Hoitoaine, Rahua Voluminous Dry kuivashampoo.

 

 

 

BIOSOLIS

Lisäksi myynnissä on ekologinen ja turvallinen aurinkosarja Biosolis, jossa on hyvin levittyviä aurinkovoiteita kasvoille, keholle ja lapsille sekä itseruskettavaa voidetta.

biosolis

TEK 

Tek on italialainen perheyritys, joka valmistaa ympäristö- ja hiuspohjaystävällisiä harjoja ja kampoja jo toisessa sukupolvessa. Käsityönä valmistettavien tuotteiden päämateriaali on FSC-sertifioitu puu, joka on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille. Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy koko tuotantoketjussa. Harjojen pakkausmateriaali on FSC-sertifioitua kartonkia ja Tek käyttää tuotannossaan puhdasta energiaa sekä osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kuten aurinko-, tuuli- ja vesienergian kehittämiseen ja tutkimiseen.

Natural- sekä Color-linjojen harjojen ja kampojen varret on valmistettu eurooppalaisesta FSC-sertifioidusta saarnipuusta, joka täyttää kestävän metsänhoidon kriteerit. Pinta on viimeistelty mehiläisvahalla ja pellavaöljyllä. Color-linjan harjat on värjätty myrkyttömillä, vedenkestävillä kasviväreillä. Harjojen pohjissa on käytetty aitoa luonnonkumia ja piikit ovat FSC-sertifioitua valkopyökkiä. Päästä pyöristetyt ja mehiläisvahalla käsitellyt puupiikit ovat pehmeät ja miellyttävät. Puupiikkiharjalla on useita ainutlaatuisia hoitavia ominaisuuksia: se mm. hieroo hiuspohjaa, parantaa päänahan pintaverenkiertoa, vahvistaa hiusjuuria, imee itseensä ylimääräistä ihotalia ja hiuksissa olevia epäpuhtauksia. Tuotteet ovat antistaattisia ja hypoallergeenisia.