Palvelut

Intialainen päähieronta

Intialaisessa päähieronnassa pääsee hetkeksi pois arjen pyörteistä. Hoidon jälkeen olo on usein kevyempi, energisempi ja rentoutunut. Intialainen päähieronta on kehon kokonaisvaltainen rentoutushoito, jota on käytetty Intiassa jo tuhansia vuosia. Hieronnassa käsitellään yläselän, käsivarsien, hartioiden, niskan- ja päänalueen akupisteitä sekä lihaksia. Hoito suoritetaan istualtaan, hierottavalla on vaatteet päällä.

Hoito lisää verenkiertoa käsivarsien, hartioiden, niskan ja pään seudulla sekä poistaa kuona-aineita. Hieronnassa käytetään hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa luomulaatuista öljyä, ja halutessasi eteeristä öljyä senhetkisen tarpeesi mukaan.  Hiuspohjan verenkierto vaikuttaa myös suotuisasti hiusten hyvinvointiin ja kasvuun.

  • rentouttaa lihasjännityksiä
  • auttaa päänsärkyyn
  • helpottaa silmien rasitusta
  • edistää ihon ja hiuksien terveyttä
  • poistaa kuona-aineita
  • vähentää stressiä
  • vapauttaa energiaa
  • parantaa keskittymiskykyä
  • kohentaa itsetuntoa

Teemme intialaista päähierontaa jokaiselle rentoutushoitoa kaipaavalle, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Mielestämme kaikki ansaitsevat itsensä hellimistä.

Intialaista päähierontaa ei suositella tehtävän lääkekuurien aikana eikä ensimmäisellä kolmanneksella raskaana oleville. Tule Intialaiseen päähierontaan aina puhtain hiuksin, ilman muotoilutuotteita. Hiukset pestään ja kuivataan hieronnan jälkeen.

Intialainen päähieronta kuuluu oleellisena osana energialeikkaukseen.

Energialeikkaus

Hiusten energialeikkaus on kokonaisvaltainen hiustenleikkausprosessi, joka rentouttaa sekä käynnistää samalla puhdistusprosessin koko kehossa.

Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla, joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hieronnassa käytetään hiuksia ja hiuspohjaa kosteuttavaa luomulaatuista öljyä, ja halutessasi eteeristä öljyä juuri sen hetkisen tarpeesi mukaan.

Energialeikkaus perustuu hyvin tarkkaan ja selkeälinjaiseen leikkaukseen, jossa haetaan hiusten omaa tahtoa asettua. Energialeikkauksessa hiusta ei ohenneta eikä sen rakennetta rikota.

Leikkauksessa kunnioitetaan hiusten omia kasvusuuntia ja taipuisuutta. Siinä vältetään voimakkaita kulmia ja porrastuksia, jolloin saadaan aikaan harmoninen leikkaus. Hieronnassa liikkeelle lähteneet kuona-aineet alkavat poistumaan kehosta, leikkauksessa käytettävän runsaan kampaamisen seurauksena. Hiuksista tulee hyvinvoivat, vahvemman oloiset ja jopa taipuisammat. Hiukset pitävät mallinsa energialeikkauksen avulla yleensä pidempään.

Hoidot

Merilevä sisältää jodia, hiusten kasvulle tärkeitä kivennäisaineita, mineraalisuoloja, rasvahappoja, sekä vitamiineja (kuten C-, D- ja E), magnesiumia, kaliumia, fosforia, kalsiumia, rautaa ja hivenaineita.

Jodi aktivoi kilpirauhasen kautta aineenvaihduntaa koko kehossa. Merilevähoitoa käytetään esim. antibiootti- ja muiden lääkekuurien jälkeen, sekä puhdistamaan kehoa raskasmetallijäänteistä. Sopii myös amalgaamisaneerauksen yhteydessä tehtäväksi hoidoksi. Paaston aloituksen yhteydessä merilevähoito on oiva tapa puhdistaa kehoa, koska se käynnistää kehon puhdistautumisen myös sisäisesti.

Joskus hiustupet voivat tukkeutua muotoilutuotteista, silikoneista, raskasmetalleista (veden rautapitoisuudet ja kaivovesi) ja ilmansaasteista aiheutuvista kertymistä. Tukkeutuneet hiustupet häiritsevät hiusten kasvua ja hyvinvointia.

Merilevähoito puhdistaa ja hoitaa hiuksen tehden niistä kiiltävät, kimmoisat ja eloisat. Suosittelemme merilevähoitoa aina ennen ensimmäistä kasviväriä tai savikirkkastusta. Puhdistuksella varmistamme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Savella on hiuksen kasvua stimuloiva vaikutus, koska se on erittäin mineraali- ja kivennäisainerikasta.

Savihoito on puhdistava ja antiseptinen, jonka vuoksi hoito sopii erityisesti tukkoiselle, hilseilevälle tai ärtyneelle hiuspohjalle sekä rasvoittuvalle hiukselle.

Savi sisältää rautaa, magnesiumia, kalkkia, kaliumia, titaania ja silikaa.

Savihoito poistaa kemikaalit hiuksista ja mahdolliset kuona-aineet hiuspohjasta. Lisäksi savi vahvistaa ja tuo ryhtiä hiukselle.

Yrttihoidot soveltuvat hyvin hellimään ja kosteuttamaan hiuksia ja hiuspohjaa sekä hoitamaan niiden mahdollisia ongelmia.

Valitsemme hoidot juuri sinun hiukselle ja päänahalle sopiviksi.

Käytämme hoidoissamme luomulaatuisia yrttejä ja kasveja kuten rosmariinia, kamomillaa, peltokortetta, koivua, nokkosta, punajuurta ja kehäkukkaa.

Kasvivärjäys

Kasvivärjäys on turvallisempi tapa värjätä hiuksia ilman kemiallisia voimakkaita väriaineita. Kasvivärin pohjana käytetään luonnon hennaa (Lawsonia Inermis), indigoa (Indigofera tictoria), cassiaa sekä katamia erilaisilla luonnon yrteillä höystettynä. Me sekoitamme  kasvivärit jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Lopputulos on aina yksilöllinen riippuen olemassa olevasta pohjaväristä, hiuslaadusta ja asiakkaan ph:sta. Näin kaikista väreistä tulee ennen kaikkea luonnollisia ja eloisia! Kasvivärille on tyypillistä hapettua vielä muutaman päivän hiuksiin laiton jälkeen.

Kasvivärit sopivat loistavasti myös harmaille hiuksille. Kasvivärit värjäävät harmaat hiukset, mutteivät täysin piilota harmaita, joten lopputuloksista tulee kauniin raitaisia. Kasvivärit ovat kauniita, kiiltäviä ja uniikkeja juuri sinun hiuksillesi ja luonnollisen näköisiä.

Savikirkastus

Savikirkastus tehdään saven, soodan ja puhtaan vetyperoksin avulla, ja sillä voidaan vaalentaa hiuksia hellävaraisesti muutamia asteita. Lopputulosta ei voi kuitenkaan tarkkaan tietää ennen ensimmäistä käsittelyä.

Savikirkastus on hellävaraisempi ja luontoystävällisempi tapa vaalentaa hiuksia. Sekoituksessa on mukana vetyperoksidi, mutta se haihtuu pois jo värjäysprosessin aikana eikä se siksi kuormita luontoa. Savikirkastuksista tulee luonnollisen vaalean, toffeen ja hiekkaisen sävyisiä tekemättä niistä kuitenkaan keltaisia.

Vaalennus toimii parhaiten luonnonvärisiin tai kevyesti kasvivärillä värjättyihin hiuksiin. Jos hiuksiasi on käsitelty indigoa sisältävällä tummalla kasvivärillä tai synteettisellä värillä, keskustele kampaajasi kanssa mahdollisuuksista.

Teemme savikirkastuksilla pääsääntöisesti tyven ja koko hiusten vaalennuksia, mutta joissain tapauksissa on mahdollista tehdä myös raitoja. Tässäkin kannattaa valita kampaajan kanssa hiuksellesi järkevämpi vaihtoehto.

Hiusten leikkaukset

Leikkaamme lasten, miesten ja naisten hiuksia.

Aikuisten hiustenleikkaukseen kuuluu aina rentouttava hiustenpesu päänhieronnalla.

Suunnittelemme mallin sinulle sopivaksi , ja ennen kaikkea myös kotona toimivaksi.

Kampaukset

Kampausten teko on yksi intohimoistamme! Kouluttaudumme ja kehitämme ammattitaitoamme säännöllisesti. Voit tulla meille ihan vain mielenvirkistykseksi arkikampaukseen tai föönaukseen , tai suunnittelemaan juhlavamman kokonaisuuden.

Teemme pitkän hiuksen kampauksia toiveiden mukaan, ja meille saa myös antaa vapaat kädet kammata. Lettiä, kiharaa, sileää, tiukkaa, rentoa. Kaikki käy meille.

Meikit

Teemme meikkejä loistavilla ekosertifioiduilla Und Gretelin meikeillä. Voit varata arkimeikin tai juhlameikin. Myymme myös kotiin Und Gretelin meikkejä ja autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet.

Voit myös varata 30min meikkiperehdytys ajan jossa katsomme rauhassa sinulle sopivat tuotteet.

Hääkokonaisuudet

Hääpäivä on aina tärkeä ja ainutlaatuinen, joten annamme kaikkemme.

Teemme yksilöllisesti häämeikit, kampaukset. Suunnitellaan yhdessä sinun unelmiesi hääkokonaisuus.

Hääkampausten varaukset otamme aina puhelimella tai sähköpostilla. Mahdollisuuksien mukaan voimme kaunistaa kaasot ja äidit sekä isät samalla.